header
Algemene voorwaarden van Mini habibi
 
Contact
Heeft u een vraag of opmerking? Dan kunt u een email sturen naar info@minihabibi.nl
 
Prijzen
Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
 
Betaling
Bestellingen worden in behandelingen genomen nadat het verschuldigde bedrag in zijn geheel op de bankrekening van Mini habibi is bijgeschreven.
 
Je kunt bij Mini habibi betalen met iDeal, via overschrijving per bank en de Belgische klanten kunnen betalen met Bancontact Mister cash.
 
Verzending
Mini habibi verstuurd standaard met Post NL. Als uw bestelling door de brievenbus past versturen wij het als brievenbuspakket met track&tracé code a €4.25. Mocht het niet door de brievenbus passen versturen wij het als pakket ook met track&tracé code a €6,95. Naar België zijn de verzendkosten €9,80. 

Mini habibi is NIET verantwoordelijk voor verkeerd doorgegeven adressen. Als achteraf blijkt dat u uw adres verkeerd heeft ingevuld en u wilt alsnog uw bestelling op keus ontvangen is dit voor uw eigen rekening.
 
Levertijd
Alle artikelen die wij bij Mini habibi maken worden pas gemaakt nadat de betaling binnen is. Omdat het in veel gevallen gepersonaliseerde items betreft. We hebben momenteel een levertijd van maximaal 10 werkdagen.
 
Bedenktijd / herroepingsrecht
U kunt tot 14 dagen na ontvangst van uw goederen retourneren mits deze niet gepersonaliseerd zijn. Bent u niet tevreden met uw ontvangen product, neemt dan altijd contact op via info@minihabibi.nl De kosten voor retourneren zijn voor uw eigen rekening. Gegevens die u nodig heeft voor het retourneren ontvangt u van ons via de mail.
 
Artikelen die u retourneert dienen onbeschadigd, schoon en in originele staat te zijn. Hier bent u als klant verantwoordelijk voor. Als een retourzending beschadigd is zal Mini habibi deze niet crediteren.
 
Mocht u een artikel retourneren dan ontvangt u binnen 14 dagen het geld op uw rekening.
 
Custom made artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
 
Garantie / klachten
Bent u niet tevreden over een besteld artikel of is er een besteld artikel dat gebreken vertoont neem dan zo snel mogelijk contact op met ons. We zoeken dan samen naar een geschikte oplossing.
 
Mini habibi mag ten alle tijden de algemene voorwaarden wijzigen.

© Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Mini habibi en deze mogen NIET opgeslagen, gekopieerd, gepubliceerd, aangepast, verveelvoudigd of gebruikt worden in welke vorm dan ook.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN